Slimme Radiatorknop? 3 gekocht en getest

Slimme Radiatorknop

De slimme radiatorknop zorgt ervoor dat de verwarming rechtstreeks wordt verstuurt via de radiator. Er kunnen meerdere slimme radiatorknoppen worden gebruikt in één gebied. Door gebruik te maken van een slimme radiatorknop kun je de temperatuur in je huis gemakkelijker bestuderen en besturen. Hierdoor heb je meer overzicht in je gebruik en kun je besparen.

Het is lastig om te zeggen welk Radiatorknop nou eigenlijk het beste is. Dat is en blijft gewoonlijk een kwestie van smaak en voorkeur. Toch zijn er altijd een aantal aspecten waar goed op gelet moet worden tijdens het maken van de juiste aankoop. Verschillende parameters die wij vergelijken zijn bijvoorbeeld kwaliteit, betrouwbaarheid, design en gebruiksvriendelijkheid. Let dus goed op bij een aankoop van een Radiatorknop. Als u geïnteresseerd bent in slimme huis producten kunt u ook onze reviews lezen over wake up lights en het slimme fietsslot.

Radiatorknop Design keuze

Alle door ons gekozen producten hebben een strak design en zijn erg makkelijk in gebruik. Het kost weinig tot geen tijd om de meeste producten onder de knie te krijgen. Na no-time kan het product gebruikt worden. Het is altijd wel nog de vraag welk design bij jou past. De plaatjes zijn een goede weergave van hoe het product er echt uit ziet, waardoor je dus niet voor verassingen komt te staan.

Installatie slimme radiatorknop

De installatie van de slimme radiatorknop kan zelf thuis worden gedaan. Dit hoeft niet door een professioneel te worden gedaan. Wij houden van besparen en daarom dat we deze tip meegeven. Kijk hieronder in het filmpje hoe het precies moet stap voor stap.

Beste slimme radiatorknop

Hieronder hebben wij de beste slimme radiatorknoppen geselecteerd. Om tot een selectie te komen van slimme radiatorknoppen hebben wij veel onderzoek verricht. Hierdoor weet je zeker dat je de beste keuze krijgt.

1

Tado Slimme Radiatorknop – Duo Pack

De tado Sensible Radiatorthermostaat is een geweldige radiatorknop die veel meer troost geeft in je huis. Met deze knoppen kunt u eventueel de temperatuur per ruimte regelen en daarmee direct geld besparen. Het systeem kan zelflerend zijn en past zich aan. Door deze set op te nemen in het gloednieuwe V3 + starterspakket kan de Local Weather Assistant een behoorlijk hogere klus klaren.

Tado Slimme Radiatorknop – Duo Pack

De Tado Slimme Radiatorknop is een geweldige radiatorknop die veel meer troost geeft in je huis. Met deze knoppen kunt u eventueel de temperatuur per ruimte regelen en daarmee direct vitaliteit besparen.
9Expert Score
Best product voor de prijs

Als het over prijs-kwaliteit verhouding gaat is de Tado slimme radiatorknop de beste in zijn categorie!

Positief
 • Stel per ruimte de gewenste temperatuur in
 • Zeer gemakkelijk in gebruik
 • Kan ook handmatig worden bediend (wanneer de batterijen leeg zijn)
 • Te bedienen met één app
Negatief
 • In dit pakket zit geen bridge om de knoppen mee te verbinden

Beknopte slimheid van de radiatorknop

Met de verstandige radiatorknoppen van tado ° kun je eventueel de persoonsradiatoren centraal beheren om geld te besparen. Deze radiatorknop past bij alle gangbare radiatoren en vervangt de traditionele radiatorknop. Ontbreekt de thermostatische radiatorkraan, dan kunt u deze eventueel laten plaatsen door een installatiebedrijf naar uw keuze. De verstandige radiatorknop heeft een LED-show die de huidige instellingen laat zien en een draaiknop om de temperatuur handmatig te wijzigen.

Overzicht in één radiatorknop app

Behandel alle verwarmingszones via één app en bekijk de instellingen op elk moment. Observeer de temperatuurontwikkeling in huis door middel van het rapport in de apps en bekijk het vitaliteitsverbruik van je verwarming. Tado leert de thermische eigenschappen van uw pand kennen en past zich op de huidige klimaatvoorspelling aan, om zo extra effectief te kunnen verwarmen.

2

Netatmo starterspakket

Elk jaar komt het uur van de realiteit: het opstellen van de energiefactuur. Helaas lijkt dit laatste typisch het geval te zijn. Genoeg redenen om stil te staan ​​bij het stroomverbruik. Netatmo levert een bijdrage met de goede radiatorkraan. Met deze radiatorknop kun je eventueel op een intelligente manier de temperatuur van 1 ruimte regelen: niet te koud, niet te sissend, goed op het juiste moment. Dit betekent niet alleen troost, maar let ook op extra besparing op uw energiefactuur!

Netatmo starterspakket

Netatmo levert een bijdrage met de goede radiatorknop. Met deze radiatorkraan kun je eventueel op een intelligente manier de temperatuur van 1 ruimte regelen.
7Expert Score
Prima product

Het grote voordeel van dit product is dat je in een keer 1 krijgt. Verder Prima product, maar zal het niet winnen van de Tado radiatorknop.

Goed om te weten

De goede radiatorkraan van Netatmo kan worden beheerd via de Netatmo-app op uw smartphone, vanuit uw matras of stoel, waar ook ter wereld. De radiatorkraan houdt rekening met alle soorten omstandigheden en herkent wanneer een raam open staat. Het in gebruik nemen is eenvoudig en kan per ruimte worden uitgevoerd. Je wilt geen aparte thermostaat om het geheel te laten presteren. Moet u overal in huis comfortabel stroom besparen? Installeer dan in elke kamer een slimme radiatorkraan van Netatmo. Eventueel kunt u per opstelling wel 20 radiatorkranen monteren. Een correct werkende wifi-verbinding is vereist.

Starterbundel of Netatmo goede thermostaat

Om gebruik te kunnen maken van de goede radiatorkraan, wil je een Netatmo goede radiatorknop of een Netatmo startersbundel. Een startersbundel bestaat uit twee goede radiatorkranen met relais en apparatuur.

3

Netatmo Thermostaat + 2 slimme radiatorknoppen

Of het nu gaat om een ​​warmtepomp of boiler met hout, benzine of olie: de Netatmo radiatorknop is geschikt voor afwisselende programma’s en geeft je de kans om je verwarmingssysteem over lange afstanden te regelen. Gerelateerd aan uw smartphone (iOS, Android), pil of laptop, kunt u uw verwarmingsgedrag wijzigen. U kunt uw stroomverbruik beheren met het cv-beheer via de gratis app. In lijn met een winkelonderzoek, bespaart de thermostaat maar liefst 37% op verwarmingsprijzen. Dit bespaart niet alleen enorm veel geld, maar vermindert bovendien de CO₂-uitstoot en levert vervolgens een waardevolle bijdrage aan de omgeving.

Netatmo Thermostaat + 2 slimme radiatorknoppen

De Netatmo thermostaat is geschikt voor afwisselende programma’s en geeft je de kans om je verwarmingssysteem over lange afstanden te regelen.
6.5Expert Score
Kan beter

Net zoals de losse Netatmo radiatorknop kan ook de Thermostaat niet op tegen de Tado.

Positief
 • Elegant ontwerp
 • Werkt samen met IFTTT, Apple HomeKit en andere Netatmo devices
 • Prima prijs
Negatief
 • Niet altijd even goed bereik
 • Ondersteunt geen OpenTherm modulatie

Geautomatiseerd temperatuurbeheer

De Netatmo Good Thermostaat komt tot zijn recht door de detectie van de juiste isolatie en de huidtemperatuur en past daarmee je verwarmingssysteem aan. De thermostaat werkt in een meetbereik van 0 ° C tot 50 ° C met een nauwkeurigheid van slechts 0,1 ° C afwijking. Het radiatorknop werkt met een moderne afwezigheid en antivrieswerking om op intelligente wijze energie te besparen. Bovendien krijgt u een maandelijks stroomrapport terug om te zien wanneer en waar en wanneer er extra verbeteringen in stroomverbruik en verwarmingsgedrag mogelijk zijn.


Selectie radiatorknoppen

Bij producten-vergelijker.nl maken we een zo relevant mogelijke selectie van websites die aansluiten bij de producten waar we de artikelen over schrijven. De pagina’s waar de producten op aangeboden worden zijn gecertificeerde webshops die ingeschreven staan bij de kamer van koophandel. Zo kunnen beter garanderen dat de producten die ze verkopen ook van de beschreven kwaliteit zijn en dat ze ook werken naar behoren, zodat er geen beloftes worden gedaan die niet nagekomen kunnen worden. Hierdoor krijg jij de beste Radiatorknop

Wij van producten-vergelijker.nl proberen al onze lezers een zo ongefilterd mogelijk beeld te geven. De verschillende producten die op onze website vergeleken kunnen worden zijn op aanvraag van onze bezoekers door ons onderzocht. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat we alleen producten vergelijken en het in een blog zetten als meerdere mensen er ook echt iets aan hebben. Ons motto is dat wij geluk halen uit het helpen van anderen. Wij hopen dus werkelijk dat wij een bijdrage kunnen leveren aan de zoektocht van onze bezoekers naar het producten dat bij hun past.

   Logo